29.7.10

Bloemen en kaarsjes zijn niets nieuws, maar samen vormen ze een leuke decoratie voor op de zomer tuintafel.

26.7.10

Create and Delegate

Grappige kledingstukken om zelf (voor je kind) te maken vind je op de blog Create & Delegate.

Boerderij wandkleed



Ik ben bezig met een wandkleed met diertjes van vilt voor boven het bureautje van Joe. Valt nog tegen een gelijkend koetje te vervaardigen! Heb leuke kraaloogjes om op te plakken. Vorderingen zullen volgen.

24.7.10

Tropische ontdekking




Ik ben al een tijd op zoek naar echt leuke 'authentieke' Marokkaanse spullen (we willen in de tuin een Oosters lounge-gedeelte maken waar o.a. een matras op maat moet komen). Ik heb nu de perfecte winkel gevonden! Household Hardware: 'Hardware Berbere is gespespecialiseerd in handgemaakte bouwmaterialen v.n. uit Marokko'. Meubels, tegeltjes, lappjes en prullelettelaria, alles is aanwezig.

23.7.10

Houten bestek

Wat is hout toch mooi. Te koop bij winkels als Dille & Kamille en allerhande kookshops, maar tevens voor een knaak en een Bounty te koop op marktjes in het buitenland (ik noem een Turkije). Inslaan!

22.7.10

Colourful

Mijn oude Canon Powershotje is enigszins aan het aftakelen en ben me langzaam aan het orienteren op een nieuwe. Gaat dag en nacht mee in de tas. Deze fijne toestelletjes van Nikon zijn er in hippe kleuren en zijn bovendien ook reuze goed betaalbaar! Hier te koop >>

Naaimachine art

Marloes Duyker illustreert met de naaimachine. Een aantal delicate producten van haar hand zijn te koop bij Galerie Intermezzo in Dordrecht. Hier lees je meer >>

20.7.10

19.7.10

Pas geopend: Zout & Zilt in Baarn


Met allerhande brocante troeperietjes en snuisterijen! Leuk, ben benieuwd, in het weekend eens kijken! Meer info >>

17.7.10

De tuin is af








Laat het maar gebeuren

Mevrouw Lieveheersbeest kon ditmaal niet aan haar man ontsnappen.

Lief

Zag deze meneer fietsen met een bosje bloemen in zijn rieten zijmandje. Voor Treesje, die al 54 jaar zijn vrouw is.

13.7.10

Tip

Kreeg dit blad te leen en het is echt een verfrissend leuk magazine met goede tips en erg leuke woon- en tuinideeën. Doe je zelf eens een plezier en koop er gewoon eentje. PS: het is wel zinnig als je überhaupt van wonen / tuinen houdt.

6.7.10

Fris tafelkleed Spring


Te koop in 3 maten en kan gewoon in de wasmachine.

Tuinstoelen queeste


De tuin is klaar! Foto's volgen z.s.m. Nu de tuin naar wens inrichten en op zoek naar fijne buitenstoelen. De stoelen op de foto kwam ik tegen bij De Lindenhof in Giethoorn en ik vond ze mooi en ze zaten heerlijk.