13.12.09

Kerstboompje

Het gaat een kleintje worden dit jaar. Dit omdat we een ander kleintje in huis hebben die anders geheid de hele boel zal omtrekken... Lampjes erin en leuke versiering: klaar. Wat doen jullie?

5 opmerkingen:

 1. Ons kleintje laat nog even op zich wachten...als het goed is! Dus voor ons nog een mega boom in de kamer! Het is echt de perfecte boom, zo mooi heb je ze nog niet zo vaak gezien, Fleur. En die ga ik zo eens even versieren...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook geen boom dit jaar. Vorig jaar een kleintje, nu geen. Ik had wel de intentie om er een te nemen, maar zaterdag kats vergeten en nu vind ik het gewoon TE LAAT. Ik hang wel mn kerstsokken aan de haard, voor t idee. Francien, doe jij nog wel aan kerstversiersels of echt gewoon niks? Graag je ideeen hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moos, dit jaar geen miniboompje in de vensterbank met mos bij de voet? Dat had je vorig jaar toch zo enig voor elkaar...

  Ik koop ook een megagrote boom dit jaar, versieringen laatste weken bij elkaar gesprokkeld. Tot zover Francien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elke keer als ik de kerstshow bij de Intratuin binnen loop, klap ik dicht. Maar ik haal woensdag het boompje in de rode pot op de foto en zal het zelf wat opleuken. Verder zit ik te denken aan rood plakband op het raam in ruitmotief en verder veel kaarsen en verlichting. Graag foto's van jullie kerstversiersels!

  BeantwoordenVerwijderen