17.12.10

Alles bijelkaar

Heb je, net als ik, een tik met paddenstoelen (of wat dan ook) zet ze dan allemaal bij elkaar om het overzichtelijk te houden.

6 opmerkingen:

 1. Ha Francien, nog bedankt voor je kerstbomentip!

  Vandaag zijn we naar Otterlo gereden en hebben we met een zaag die we kregen van de aardige vrijwilliger die bij de vuurkorf stond, onze eigen kerstboom omgezaagd in het nationaal park de Hoge Veluwe. Bovenop het dak van de auto geladen en hoppa naar huis! Wat een feest.

  Hoewel niet geheel gratis want entree voor het park voor twee volwassenen plus een auto, vond ik het een fantastisch avontuur en hoop ik dat het volgend jaar weer mag!

  Morgen gaan we 'em versieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vreselijk leuk om te horen! Klinkt helemaal winterwonderland om zelf je boom te zagen, met vuurkorfdecoratie. Groetjes, Francien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was nog best een klus trouwens. Kerstboom met sneeuw en ijspegels de huiskamer in gesleept en met veel gevloek en getier in de standaard vastgezet. Tussendoor de liters smeltwater en dennennaalden opgedweild, de kat hielp een handje mee door uit de plassen te drinken. Na afloop uitslag op onze armen van de prikkels. Maar nu staat hij en hij is da bomb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL, Heb je een foto van het resultaat? Ben nu wel erg benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je een mailadres? Zal vanavond even een foto maken.

  Hmm, misschien moet ik toch ook maar eens een Kreatief Blog beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen