24.8.12

Mini-tuincentrumpje


Ik kwam een heel klein guitig mini-tuincentrumpje tegen op de lange weg van Baarn naar Soest. Ik was op de fiets op weg naar een Kiala punt... (vreemd ouderwets iets). Hubby T. had een pakketje was terugmoest, het was lekker weer en de jongste telg lag in bed, ik veerde op en riep 'laat mij maar doen!', zoals het een goede echtgenote betaamt. Ik dacht 'ff een ritje naar Soest, hoe ver kan het zijn?'. Nou het was ver! Maar goed, op de heenweg zag ik al dit schattige tuincentrumpje en op de terugweg ben ik er even naar binnen gehopt. Het stelde eigenlijk niks voor maar ik wilde alles hebben wat er stond. Niks gekocht. Deze opstelling van tafel met grote plant ervoor (Hannah Yasmine, hoe heten ze ook alweer), beviel me.
Mijn zus Loes en ik zijn ook fan van Kwekerij Groeneveld Baarn, in jawel Baarn. Vlak naast kasteel Groeneveld. Lekker rommelig qua opzet, veelal leuke aanbiedingen en altijd prettig om verwelkomd te worden door de twee massive stenen beren bij de ingang.

3 opmerkingen:

  1. Als ik zo brutaal mag zijn om voor mijn beurt te spreken (sorry Hannah Yasmine en sorry juf maar ik weet het en ik wil het zo graag zeggen): het zijn annabellen, eigenlijk een soort hortensia's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohja wat goed! Dat was het, ik wist dat het een LEUKE naam was maar kwam er even niet meer op. Ik heb ze ook in de eigen tuin staan en ze gaan behoorlijk goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoehaa die beren bij de ingang. Ja de Annabelle, prachtig, prachtig, geeft iedere tuin cachet!

    BeantwoordenVerwijderen